כתבת תדמית: אדי טובול, אמן העיצוב הקולינרי

מגשים וסלסלות של פירות מעוצבים בוויזואליות מרהיבה, חריטה של ברכות ומילות אהבה על אבטיחים ופפאיות, מותאמים לאופי המקום ולסוג האירוע

פריסטיג'

_

מה שמכה בך בהתחלה זו הצבעוניות המרהיבה והקישוטיות. ערוגות ערוגות של כתומים, אדומים, ירוקים, צהובים, סגולים, כולם בכל גווניהם, בשורות ובמעגלים, יחידים ובודדים, כמו בגן בוטני מפואר.

פריסטיג'אבל הפעם זה לא פרחים, אלו סלסלות ומגשים של פירות חתוכים ומעוצבים ביד של אמן קולינרי. ולפני שהעיניים שבעו מהמראה הססגוני, לא עומדים בפיתוי, שולפים בזהירות, כדי לא ממש לקלקל, משולש צהוב של אננס, ומתיקות מיוחדת מעודנת ומענגת, מתפשטת אט אט בתוך החייך המופתע שמבקש עוד ועוד.

אז זה מה שאדי טובול, אמן העיצוב הקולינרי, הבעלים של חברת פריסטיג' מציע לנו, כקינוח או כמנה בפני עצמה: מגשים, סלסלות או בר של "רק פירות", בלי זרזיפים של סוכר או קציפות, בדיוק כמו שהם באים מהטבע.

"זו אמנות בפני עצמה לדעת לבחור את הפירות", הוא מספר, "צריך להריח שוב ושוב כדי לוודא שמצאנו את הטוב ביותר".

פריסטיג'יש לאדי קבלות משורה של לקוחות מרוצים כמו למשל בנק ישראל שחגג המצאת פטנט מיוחד להורדת הריבית (האם גם אנחנו השתתפנו בחגיגה?), שגרירות ברזיל שחגגה יום עצמאות, איש העסקים צ'רנוי, חברת הקייטרינג היוקרתית "מזל טלה", וחתונות יוקרתיות בפארק תמנע.

אדי יכול להתאים מגוון של פירות ועיצובים שיתאימו לאופי המקום, ולסוג האירוע, במשפחה או במקום העבודה.

למשל, אם החברה שלכם חוגגת עסקה מוצלחת, אפשר לחרוט על אבטיח את הלוגו של החברה וסביבו עיטורים וקישוטים בכל גווני הירוק לבן אדום שיבצבצו באינסוף צורות גיאומטריות מתוך האבטיח.

מסביב ללוגו-אבטיח, ערוגות של פירות מעוצבים כפרחים בכל צבעי הקשת. אפשר לחרוט גם על פירות אחרים כמו פפאיה או מלון, מילות ברכה כמו "מזל טוב" או "שנה טובה" או מילות אהבה כמו "התנשאי לי?"

פריסטיג'

אם אתם חוגגים ברית מילה, תוכלו לקבל עגלת תינוק מעוצבת מאבטיח מחליקה על גלגלי מלון, מלאה במתנות-תותים, ניצבת בתוך כרם ענבים צבעוני וסביבו אננסים,ליצ'י, קוקוסים, סברסים, קיווי, פיטאיות, ועוד שלל של פירות טרופיים.

אם נתקפתם בצמא אדיר אחרי מנה עיקרית או מיני מאפה, אדי מציע בר של מיצים ושיקים מכל המגוון שמופיע במגשים, ומשם כבר לא תרצו לחזור לבורקסים.

פריסטיג'אם אתם דווקא מחבבים ירקות, אפשר להכין מגשי ירקות מעוצבים, אפשר גם גבינות או דגים או בשרים.

למעשה אדי יכול לעצב בופה אמנותי שלם כשאתם רושמים בקשות ואדי ממלא אותן ביצירתיות ובמקצועיות.

את אמנות העיצוב הקולינרי למד אדי במסעדות בניו יורק, אחרי שחיפש דרך להרחיב את העיסוק שלו כמתופף.

"שם המשפחה שלי הוא טובול", הוא מספר, "והמשמעות של זה בערבית, זה מתופף".

אולי מכאן בא הכישרון של יצירת התזמורת המיוחדת. לכל פרי יש את הסולו שלו וכולם יחד יוצרים הרמוניה מיוחדת. אבל, הוא מגלה, במשפחה שלי מצד אבא כולם ציירים ופסלים. ומכאן אולי בא הכישרון ליצור את הויזואליות המרהיבה.


אז אם אתם רוצים להפוך את האירוע שלכם לחוויה קולינרית יוצאת דופן, אתם מוזמנים להתקשר לאדי טובול מחברת פריסטיג' : 052594305

אפשר גם להתרשם באתר האינטרנט www.pristige.co.il

Leave a Reply

הירשמו לחשבון ניסיון

ותוכלו לקרוא את כל הכתבות למשך 24 שעות.

נא להכניס שם פרטי

נא להכניס שם משפחה

נא להכניס דואר אלקטרוני תקין

נא להכניס מספר טלפון תקין

במילוי הפרטים ולחיצה על כפתור אני מאשר/ת קבלת דיוור פרסומי ותוכן מרחיב דעת ומעורר מחשבה מאת אפוק טיימס ישראל. אנחנו לא אוהבים ספאם. לכן מתחייבים לא להעביר את פרטיך לגורם שלישי כלשהו.

התחברות למנויים רשומים

תודה! שלחנו לכם את סיסמת הכניסה לדואר האלקטרוני. המשך קריאה נעימה!