מרק גזר וג'ינג'ר

אפשר לאכול את המרק קר, מתאים לימות הקיץ

17/06/2011 טייסן לרנר - אפוק טיימס
הקטן אותהגדל אותהדפסE-mail הגשת הכתבה

גזר
מרק גזר וג'ינג'ר קר, מרענן בימות החום - צילום: Photos.co,
 חומרים

שתי  כפות שמן זרעי ענבים או שמן זית

בצל חתוך גס

5 גזרים רחוצים חתוכים לחתיכות גדולות

מיץ של ג'ינג'ר מגורר (לפי הטעם)

מלח ים (לפי הטעם)

מרק ירקות צח או מים מסוננים לכדי כיסוי הירקות

הכנה

בסיר מרק גדול מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל וקורטוב של מלח ים. מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הגזר הקצוץ ומעט מלח נוסף. ממשיכים ומטגנים עוד כדקה.

הוסיפו מרק או מים לכיסוי הירקות. הביאו לרתיחה. הנמיכו האש ללהבה בינונית-נמוכה וכסו את הסיר. בשלו את המרק במשך 20 עד 25 דקות.

הסירו מאש ותנו למרק להצטנן מעט.

רסקו החומרים בבלנדר לכדי מחית עד שהתערובת חלקה. סחטו מיץ מג'ינג'ר מגורר. קשטו עם נגיעות של פטרוזיליה והגישו.

ניתן לאכול את המרק קר. המרק מתקתק ועוזר לספק את התשוקה למתוק

כתבות נוספות במדור סגנון
עוררו עניין השבוע

עוד כתבות נצפות...

חדשות-ראשי סגנון מרק גזר וג'ינג'ר

-->
Feedback Form